Wil je weten hoe je in 3 stappen leads kan genereren door het gebruik van polls op Linkedin?


1️⃣ Maak een poll met een onderwerp wat zijdelings te maken heeft met jouw business. Mijn bijvoorbeeld ‘Wat is voor jou de belangrijkste factor bij het kiezen van een nieuwe sales baan?’

2️⃣ Je kan in de poll zien wie wat gestemd heeft, loop hier doorheen en kijk welke personen er binnen jouw ideale klantprofiel vallen. 

Met dit lijstje zijn er 2 opties: of je bent al connected of je stuurt eerst een connectie verzoek: 

3️⃣ a Hi <<naam>> dank voor je reactie op mijn poll. Naast <<salaris>> merken wij dat er nog een aantal belangrijke factoren essentieel zijn bij het kiezen van een salesjob. Als je het interessant lijkt, deel ik ze graag met je. 

3️⃣ b Ben je al connected. Dan kan je direct een bericht sturen, dit kan via LinkedIn, maar vaak kan je ook het mailadres van degene vinden op LinkedIn.  

Bericht:
Hi << naam >> dank voor je reactie op mijn poll. << voeg screenshot in met wat degene gestemd heeft >>. Wij merken dat er nog een aantal factoren doorslaggevend zijn bij het kiezen van een salesjob, die wellicht niet zo voor de hand liggen. 

In onderstaande video geef ik een korte uitleg. <<voeg video toe>>

Wil je weten wat de vervolgstappen zijn en welk video script ik gebruik? 

Stuur me een bericht