VAINU

Bedrijfs­informatie voor datagedreven sales en marketing

Missie
Onze missie is om sales professionals beter te maken in hun werk. Wij geloven dat dit het beste gedaan kan worden met data en informatie van hoge kwaliteit. Dit doen we met onze software maar ook met alles wat we publiceren: webinars, trainingen, e-books en gratis templates. Zo kan elke sales professional relevant zijn voor zijn of haar klanten en de successen boeken die daarbij horen.

Vainu bouwt een bedrijfsinformatie database en platform voor sales en marketingteams. De technologie van Vainu vindt, leest en begrijpt alle bedrijfsinformatie die over bedrijven gepubliceerd wordt en maakt deze real-time bedrijfsinzichten makkelijk te gebruiken in de huidige commerciële processen van haar klanten. Exact: rechtreeks in je CRM.
Vainu is opgericht in 2013 in Helsinki, Finland, en heeft ondertussen een jaarlijkse omzet van €15 miljoen met een team van 150 mensen verspreid over heel Europa. Meer dan 2,000 sales- en marketingteams gebruiken Vainu’s data om alle klantinteracties schaalbaar te personaliseren en zo sales te vergroten.

Contact

Sales en informatie: +31 (0) 6 407 835 33
Website: www.vainu.com/nl/