SALES ROCKS

Toegang tot miljoenen bedrijven en contactpersonen met een Europese B2B database. 


Onder leiding van Carsten Broich, en met een rugzak of 10+ jaar ervaring in de B2B data wereld, werd in 2018 het Sales.Rocks platform in het leven geroepen met als doel bedrijven te helpen die worstelen met hun groei en sneller willen schalen op het gebied van Marketing en Sales.

Sales.Rocks is vervolgens opgebouwd uit drie modules; de Company Search (Bedrijfszoeker), een Contact Search (Contactpersonenzoeker) en de Sales Toolkit (Bulk verrijkingsmogelijkheden + Emailreeksen) module. Alle drie modules kunnen worden gekoppeld aan jouw CRM systeem via één van onze directe integraties, Zapier of via de met zorg samengestelde API-Documentatie. Wekelijks komen er nieuwe functionaliteiten bij en luisteren we graag naar onze klanten voor nieuwe ideeën.

Met de Company Search vind je gegarandeerd de bedrijven die er voor jou om doen. Zoek aan de hand van een vijftigtal geavanceerde filters op locatie, aantal werknemers, omzetgrootte, tech-stack, bedrijfsactiviteiten en nog veel meer, en stel gedetailleerde lijsten samen voor jou en je collega’s. Het platform leent zich ideaal voor diegenen die hun bereik willen begroten en nieuwe markten willen ontdekken binnen Europa, de Verenigde Staten en Canada.

De Contact Search geeft je toegang tot miljoenen beslissers in binnen- en buitenland. Creëer een ideaal klantprofiel en kom in contact met de contactpersonen die beslissingen mogen maken. Filter op basis van functietitel, afdeling, rangorde en complete bedrijfsprofielen, om vervolgens intuïtieve leadlijsten samen te stellen voor jouw sales- en marketingprofessional(s).

Dankzij de Sales Toolkit kunnen bedrijven nu hun eigen databases verrijken en verifieren met Sales.Rocks data. Upload je klantenbestand en verrijk je bestand met de meest actuele bedrijfs- en contactgegevens. Hoge Bounce Rate? Gebruik dan de email-verifier om automatisch honderden emails tegelijk te laten verifiëren. Daarnaast kan je als gebruiker ook gebruik maken van onze Drip Campaign functionaliteit waarmee je automatische emailreeksen kunt versturen naar de bedrijven en beslissers die je eerder hebt geïdentificeerd.


Website: sales.rocks
Contactpersoon: Christiaan Jaarsma (christiaan@sales.rocks)
Adres: Stationsplein 45, 3013 AK Rotterdam, Nederland